Med hund på hästgården

By Date: 2021/05/31 in Djur

För hund och hästägare är det en självklarhet att hunden får vara med på stallgården. Det bästa med allt är att den också kan hjälpa dig i det dagliga arbetet. Naturligtvis finns det också hästägare som bor i anslutning till stallet, vilket då betyder att även hunden gör det.

Som hästägare vet du också att hästen kräver massor av tillbehör för ritt och vård. Detta samtidigt som den behöver foder av hög kvalitet. Din hund som hjälper dig varje dag på stallgården, behöver också få samma omtanke.

I det fallet finner du massor av produkter på nätet. Allt från hundfoder till säkra transportburar med frihet att röra sig.

Transportbur gör hunden säker i bilen

Att en transportbur skulle vara räddningen för din hund vid en bilolycka är kanske att gå för långt. Dock kan det vara så, då den har placerats i en bur där den inte kan kastas mot andra objekt.

Vad som är den stora fördelen med en transportbur är att hunden blir en säker passagerare i bilen. En passagerare som inte på något sätt kan störa eller ta bort koncentrationen för föraren. På så sätt blir alla säkra i bilen med en transportbur av hög kvalitet.